Как се чифтосват кучетата?

Гръб към гръб.
Когато видите някое куче да се качи въху женската и да клати, това обикновено е знак за доминация. При това движение не се постига еякулация.
Това е и причина съседското  куче да се отърква о краката на децата. То не е свързано със сексуалността. Кучето се бори за своето място в групата и започва с най-малките и членове.Рекорд на Гинес за най-малко куче
Когато кучетата се чифтосват, мъжкият минава отзад, но после прехвърля крака си, така че партньорите се оказват гръб до гръб. Когато позата е завършена, върхът на пениса на мъжкия се издува, така че  да не може да се  извади. Това се наича ,,приклещване” и има за задача да не се допусне никакво разливане на сперма. После следва истинското клатене, докато се достигне еякулация, и едва тогава пенисът спада и кучетата могат да се разделят.
Кучките, на който им е за пръв път, обикновено реагират зле, когато бъдат приклещени. В такъв случай чифтосването прилича повече на борба, отколкото на любов.Най-много тигри по света

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако мислите, че сте наясно по темата, оставете своя коментар. Моля нека бъдем коректни към другите посетители и не използваме нецензурни е груби изрази. Благодаря за интереса и участието Ви в моя блог!